Lyst på jobb som funksjonsassistent?

Sted: Helsfyr (Oslo)
Stillingstype: fast (35 t pr. uke)
Timelønn: 218,01 + eventuell ansenitet og tillegg
Oppstart: ca. 15. august 2024 (etter avtale)
Kontaktinformasjon (åpnes i ny fane) Bilder av unge Tollefsen (åpnes i ny fane)

Jeg er blind, og det gjør at jeg trenger en funksjonsassistent. Funksjonsassistanse er en ordning staten tilbyr, og som skal medvirke til at funksjonshindrede kan få og beholde ordinært arbeid.

Du skal ikke gjøre jobben min, men bidra til at jeg faktisk kan gjøre en best mulig jobb.

Eksempler på dine arbeidsoppgaver

Hvem vil jeg ha tak i?

Det å være funksjonsassistent, og det å ha en funksjonsassistent betyr at vi kommer til å se hverandre mye. Det er derfor viktig at vi trives i lag! Her er litt om det jeg håper er deg:

Ellers er det fint hvis du er fleksibel. Vanligvis jobber jeg på Helsfyr fra 8 til 15:45. Men en sjelden gang kan det være reiser eller arbeid på andre tider.

Den du er og hva du kan teller mer for meg enn formell utdannelse. Derfor har jeg ikke satt opp spesielle krav.

Hvem er jeg?

Sur, gammal, slem, feit, illeluktende blind gubbe i 50-åra. Hmmm: lyst på jobb, hehe. Jeg er kanskje ikke så ille, håper jeg. Som jeg har skrevet har jeg en førerhund. Videre er jeg gift og har to voksne barn. Jeg liker å konsentrere meg, så vi kommer ikke til å skravle fra morran til kveld. Du må altså regne med en del tid der du kan lære deg ting som er nyttige for meg og oss. Jeg kan love deg at i NAV er det mye å sette seg inn i, så har du litt nyskjerrighet i kroppen fyller du tiden lett. Sånn er nok jeg, dvs. elsker å lære nye ting, fortsatt veldig entusiastisk i forhold til ny teknologi og ny bruk av teknologi.

Privat er jeg glad i å lese, lage mat og gå på tur, særlig på ski!

Om jobben min

Jeg jobber som spesialist på universell utforming i NAV. Jobben min er delt mellom to team: Universell utforming og Aksel. Aksel lager NAVs designsystem og drifter verktøykassen for produktutvikling. Se eventuelt aksel.nav.no.

Arbeidsoppgavene mine inkluderer:

Til slutt

Jeg har helt sikkert glemt masse. Ta kontakt med meg hvis du har spørsmål, men helst bare hvis dette er en jobb du tenker at kan være noe for deg.