Agurkmiks

Kjempegod topping til burgere og pølser.

Denne er hentet fra Gladkokken, men jeg har litt mindre agurk og litt mer løk.

Ingredienser

Grønnsaker:

Syltelake

Framgangsmåte

  1. Fjern kjernen i agurkene. Del opp agurkene i bittesmå terninger og ha de i en bolle.
  2. Finhakk løken og paprikaen og ha det i bollen.
  3. Ha alle ingrediensene til syltelaken i en stor kjele. Kok opp og pass på at alt sukkeret har smeltet.
  4. Ha i grønnsakene og la det koke i ca. 8 minutter. Ta i syltepulveret og la det koke i 2 minutter til.
  5. Ta kjelen av platen og la det hele få kjøle seg ned før du tar agurkmiksen på rene glass.
  6. Rør gjerne litt i agurkmiksen dagen etter (det vil stivne litt på grunn av syltepulveret).

Blandingen holder seg godt i kjøleskap og den blir bare bedre og bedre!