Cowboy Butter Dipping Sauce
Herlig smørsaus til biff og entrecotte.
Oppskriften er hentet fra aperitif.no
Server lun eller avkjølt til biff, entrecote, kotelett, kylling eller til dampet fisk eller grønnsaker. Det meste faktisk.
Ingredienser
4 porsjoner
- 150 g smør
- 0.5 sitron (saften og skallet, finrevet)
- 4 hvitløksfedd (most)
- 1 ss Dijon-sennep
- 1 ts røkt paprikapulver
- 0.5 ts cayennepepper
- 2 ss finhakket bladpersille
- 1 ss finhakket gressløk
- salt og pepper
- Chiliflak (hvis du vil ha det)
Framgangsmåte
- Smelt smør.
- Rør inn sitronsaft og finrevet sitronskall, deretter de andre ingrediensene.
- Pisk til jevn saus.
- Rør inn finhakkete urter.
- Smak til med salt og pepper og evt mer chili.