Hamburgerdressinger fra Mills
Majones er godt på burger, og her har du 6 hamburgerdressinger med majones.
Oppskriftene er hentet fra Mills.
I heimen diskuterer vi rett som det er hvilken kjøpe-majones som er best: Mills eller Helmann. Jeg er ikke i tvil: Mills er best!
Klassisk hamburgerdressing
Ingredienser
- 6 ss Mills majones
- 4 ss ketchup
- 2 ss Dijon sennep
- Bland sammen alle ingrediensene i en liten skål og fordel dressingen over hamburgerne.
- 6 ss Mills majones
- 100 gram blåmuggost
- Smuldre blåmuggosten i en liten skål og vend inn majonesen.
- 6 ss Mills majones
- 1 ss soyasaus
- 1 ss limesaft
Framgangsmåte
Tips: Liker du sylteagurk i dressingen, kan du tilsette 2 ts relish av sylteagurk eller finhakke 4 skiver sylteagurk.
Hamburgerdressing med blåmuggost
Ingredienser
Framgangsmåte
Blåmuggostdressing smaker nydelig til hamburger av kylling og storfekjøtt.
Hamburgerdressing med soyasaus
Ingredienser
Framgangsmåte
- Bland sammen Mills majones, soyasaus og limesaft i en liten skål og fordel over hamburgerne.
Passer veldig godt på lakseburger.
Spicy remulade
Ingredienser
- 6 ss Mills majones
- 2 ss ketchup
- 3 ts kapers
- 3 ts gressløk
- 2 ts sitronsaft
- 2 ts sennep
- 0.5 ts chilipulver
Framgangsmåte
- Finhakk kapers og gressløk.
- Bland sammen Mills majones, ketchup, sitronsaft, sennep og chilipulver i en skål.
- Vend inn gressløken og kapersen.
Dressingen passer spesielt godt til fiskeburger og burger av lyst kjøtt.
Hamburgerdressing med urter
Ingredienser
- 6 ss Mills majones
- 2 ss rømme
- 2 ss basilikum
- 2 ts gressløk
- 2 ts timian
- 0.5 ts pepper
Framgangsmåte
- Finhakk basilikum, gressløk og timian.
- Bland sammen Mills majones, rømme og pepper i en skål og vend inn urtene.
Denne hamburgerdressingen er en all-rounder som går godt til alle typer hamburgere.
Hamburgerdressing med chili
Ingredienser
- 6 ss Mills majones
- 1 ss Sriracha chilisaus
- 1 ss koriander
Framgangsmåte
- Finhakk koriander.
- Bland sammen Mills majones og sriracha.
- Vend inn korianderen og fordel over hamburgerne.
Chilidressingen går til det meste, men smaker spesielt godt til hamburger av svin og storfe.