Arbeid

1990: MT Media:
Jeg startet tidlig med koding og hadde flere oppdrag i studietiden. Et prosjekt som ble ganske kjent var "Martines pekebok". Pekebøkene ble viktige i forhold til oppstarten av MediaLT. Et annet program jeg laget og som ble mye brukt var BoJo Meny (et slags DOS-shell). I de første åra tok jeg mange opplæringsoppdrag, spesielt i forhold til bruk av skjermleser.

1991-1994 Universitetet i Oslo:
Jeg jobbet med tilrettelegging for funksjonshemmede studenter (50%). I den andre halvdelen av stillingen jobbet jeg som forsker på det som den gang het Universitetsstudiene på Kjeller.

1994-1999 Oslo kommune (Plan- og bygningsetaten):
I tillegg til drift jobbet jeg med blant annet utvikling og innføring av nytt byggesakssystem.

1999-> Media Lunde Tollefsen:
I starten jobbet vi med opplæring, utvikling og forskning. Spesielt i de første 10 åra fikk vi jobbe med mye innovativt og spennende. MediaLT er et annerledes IT-firma, og selv om jeg nå primært jobber i NAV er jeg fremdeles ansatt - det er jeg glad for!

2021 -> NAV:
I NAV er jeg med i to ulike team. Team Universell Utforming og Team Aksel som utvikler NAVs designsystem og verktøykasse for produktutvikling. Jeg stortrives i et kompetansesterkt miljø, og det å jobbe med universell utforming i NAV er inspirerende, lærerikt og spennende. Jeg gleder meg til å gå på jobb: hver eneste dag!