Hobby

Alt for mye i verden er alt for interessant!

Teknologi

Jeg begynte å kode som tiåring. Fra første gang jeg satt meg ned med en datamaskin har jeg vært interessert i software. Det ble teknologi som ble min måte å få utløp for kreativitet og mestring i barne- og ungdomsåra. Selv om jeg trente mye hadde jeg glede av å lage ting. Jeg har nok alltid også hatt gode forutsetninger for å tenke teoretisk, finne framgangsmåter på tekniske utfordringer og ikke minst har jeg hatt en god dose tålmodighet når noe i koden er feil - og det skjer jo sånn ca. hele tiden.

Vet ikke hvor mange dubbedingser jeg har kjøpt og/eller testa. Noen tror jeg nærmest prøver alt som finnes. Jeg gjør faktisk ikke det, altså. Som jeg skrev over er det software jeg synes er aller mest spennende, og jeg bruker PCer og mobiltelefoner til de er brukt opp. Med åra har det vel blitt sånn at det er et ork å bytte for eksempel PC eller Mac. Men, ja, når det kommer nye greier er jeg ikke sistemann som prøver det ut.

Mat og drikke

Selv om det kan være et fælt slit å lage hverdagsmat er det fint å bruke tid på kjøkkenet innimellom! Det å lage noe nytt og spennende er akkurat det: spennende!

Det er matlaging utendørs jeg er aller mest glad i! Grillene brukes flittig. Ellers er jeg veldig stolt av den vedfyrte pizzaovnen. Røykeskapet brukes ikke veldig ofte, men jeg varmrøyker fisk, lager bacon og røyker chili som blir til et fantastisk krydder!

Idrett og friluftsliv

For mange kilo og mange år siden var jeg aktiv skiskytter. Jeg har også drevet med langrenn, padling og friidrett. Jeg er ikke så aktiv nå, men en glede vil jeg ha så lenge jeg kan, - for det å gå på ski er det beste i hele verden.

Det er fint å komme seg ut i naturen. Jeg liker både skog og fjell, og overnatter gjerne i hengekøye eller telt. De veldig lange turene er vel ikke noe for meg, men jeg digger å ha med god mat og drikke og kose meg under åpen himmel. For å få til det er jeg litt prisgitt hjelp, og en turkompis har vært helt uunværlig for at jeg skal komme meg på tur: Tor Gunnar Skibakk. Sjekk hjemmesiden hans og meld deg på en tur!

Dyrking

Jeg har et drivhus på 18 kvadrat.

Det er ting som kan spises jeg er mest interessert i å bruke tid på. Mest interessant av alt er chili, og jeg har mange slag - fra paprika til Carolina Reaper.

Bøker er min viktigste underholdning!

Jeg er storkonsument av lydbøker. Mye går inn det ene øret og ut av det andre, men de beste bøkene blir en del av deg! Mye av det jeg leser er spenning. Innimellom vil jeg lese helt andre ting, og jeg er relativt altetende. Noen favoritter (her kunne jeg ha putta på hauger og lass, altså):

Jeg prøver også å lese en del faglitteratur (teamarbeid, it og alt annet jeg interesserer meg for):
Liste med faglitteratur