Kyllingvinger (bakepulver)
Bakepulver gjør susen hvis du vil ha sprøtt skinn!
Sprø kyllingvinger som dippes i ulike sauser er kjempegodt.
Ingredienser
- 1,5 kg kyllingvinger / klubber
- 2 spiseskjeer bakepulver
- 1 teskje salt
- 1 teskje pepper
- 3 teskjeer hvitløkspulver
- 2 teskjeer paprikapulver (gjerne røkt)
Framgangsmåte
Sett grillen på 180-200 grader.
- Tørk kyllingvingene godt. La de gjerne stå til tørk på en rist en time eller lengre.
- Bland bakepulver og krydder og hell over kyllingvingene. Jeg tar vingene i en bolle og passer på å fordele krydderet så godt jeg kan. Du kan selvsagt bruke chili eller andre krydder.
- Sett vingene på et grillbrett og ha de i grillen i 20 minutter. Snu vingene og grill i 20 minutter til. Ta en titt under veis, for tiden kan variere.