Kyllingvinger (majones)
Majones gjør susen hvis du vil ha sprøtt skinn!
Sprø kyllingvinger som dippes i ulike sauser er kjempegodt.
Ingredienser
- 1,5 kg kyllingvinger / klubber
- 3-4 spiseskjeer majones
- 4 spiseskjeer god rub
Jeg synes det er gøy å prøve ulike krydderblandinger. En veldig god rub til kyllingvinger er Sucklebusters Chicken Wing Seasoning., men det finnes et utall andre gode ruber også.
Framgangsmåte
Sett grillen på 180-200 grader.
- Tørk kyllingvingene godt. La de gjerne stå til tørk på en rist en time eller lengre.
- Gni inn kyllingvingene med majones. Jeg tar vingene i en bolle og blander i majones med hendene.
- Ta på rub. Blir deilig og grisete, men resultatet blir supert!
- Sett vingene på et grillbrett og ha de i grillen i 20 minutter. Snu vingene og grill i 20 minutter til. Ta en titt under veis, for tiden kan variere.