Kyllingvinger (majones)

Majones gjør susen hvis du vil ha sprøtt skinn!

Sprø kyllingvinger som dippes i ulike sauser er kjempegodt.

Ingredienser

Jeg synes det er gøy å prøve ulike krydderblandinger. En veldig god rub til kyllingvinger er Sucklebusters Chicken Wing Seasoning., men det finnes et utall andre gode ruber også.

Framgangsmåte

Sett grillen på 180-200 grader.

  1. Tørk kyllingvingene godt. La de gjerne stå til tørk på en rist en time eller lengre.
  2. Gni inn kyllingvingene med majones. Jeg tar vingene i en bolle og blander i majones med hendene.
  3. Ta på rub. Blir deilig og grisete, men resultatet blir supert!
  4. Sett vingene på et grillbrett og ha de i grillen i 20 minutter. Snu vingene og grill i 20 minutter til. Ta en titt under veis, for tiden kan variere.

Et alternativ til majones er bakepulver.